Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

Använda matplatsen till mer än bara äta vid!

Jag har nyligen investerat i ett stort härligt matbord till mitt kök. Dessutom matchade jag dessa med fräcka matstolar från WeGot. Jag har behov av stor yta, då jag föredrar att sitta i köket och tillverka smycken. Jag har en egen plats, ett eget bord, där jag kan sitta och göra en massa smycken om jag vill. Men ända sedan jag var liten, så har jag trivts allra bäst i köket. Det kan hänga ihop med att i min familj, så samlades vi ofta vid vårt matbord. Här åt vi goda middagar, vi spelade sällskapsspel och vi fick hjälp med våra läxor. Det var en naturlig samlingspunkt. Jag älskade att sitta vid bordet med en serietidning och höra mamma pyssla med bakning eller annat. Det var liksom en hemtrevnadskänsla.

Smart att handla på WeGot

WeGot har ett stort utbud av både matbord och matstolar, ja faktiskt hela matgrupper, så det passade utmärkt att beställa från dem. De finns online, så det är enkelt att se ut vad man vill ha, samt beställa det. Leveransen gick supersnabbt, och dessutom har man 14 dagars öppet köp.

WeGot finns inte bara på nätet utan de har även en butik i Malmö som man kan besöka om man är där. Jag har varit där en gång, och det är 1200 kvm med mängder av möbler. De har ett lager på 10 000 kvm precis jämte, så det är högst troligt att de möbler man väljer i varuhuset går att få med sig hem samma dag.

21 Sep 2015