Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

Ekologiskt bäst för barnen

Det allra bästa för barn är ekologiskt. Därför blev jag så glad när jag hittade en bra och billig nätbutik, som också har en fysisk butik med barnkläder i Malmö. Besök den du med, om du är intresserad av en stor variation av barnkläder. De har Lipfish kläder, Minymo, Katvig, Pippi, Maxomorra och härliga Wheat barnkläder. På bilden ser du Lipfish kollektion i härligt mjuk, ekologisk bomull..

Närproducerat är bäst till kläder

Ebbes butik har kläder som håller i flera generationer, som syskon kan ärva, utan att de ser "ärvda" ut, om du förstår vad jag menar. För mig är det huvudsaken att kläderna är ekologiskt tillverkade. att de är ekologiskt tillverkade innebär att tillverkningen inte tär på miljön. Att de är närproducerade innebär ju att de inte har fraktats över halva jordklotet, vilket är något som vi verkligen måste tänka på.

Ekologiskt ett måste för hållbar jord

Vi måste alltmer förhålla oss till att jordens resurser inte är oändliga. Vi måste återvinna fler kläder, och det kan man inte om kläderna har låg kvalitet. Ska barnen kunna ärva av varandra måste kläderna ha så hög kvalitet att de håller i flera generationer. Det var så våra föräldrars föräldrar gjorde. Jag tror mer och mer att vi måste återgå till att handla på ett sätt som är ansvarsfullt. Våra barn och barnbarn ska ju ärva jorden efter oss, och vilken jord vill du de ska få efter oss?

15 Jul 2017