Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

Göra skoj saker med barnen

under vattnet

Nu när hösten har kommit och skolan åter igen är en del av vardagen, så kanske du tänker att det inte finns så mycket tid över för en massa skoj med barnen. Men det är klart det gör det. Hösten är en perfekt tid att ta med dem ut i skogen som ett exempel. Lär dem mer om olika svampar och bär eller ordna en skattjakt. Snart är det även höstlov, kanske en utomlandssemester lockar? Lär dina barn att snorkla, satsa på en undervattenskamera så att du kan filma dom och leta snäckor på botten tillsammans. En undervattenskamera har du dessutom nytta av hemma sen med.

Kul höstaktiviteter

Under hösten finns det även en massa andra saker ni kan hitta på tillsammans. Gå på bio är mysigt. Ett alternativ är att ha egen biokväll hemma med bra filmer och popcorn så klart. Ett annat alternativ är att gå på badhuset. Det är ju perfekt för er som har barn som älskar att bada.

Baka tillsamman är även det en trevlig aktivitet att göra tillsammans under hösten. När det närmar sig halloween kan ni göra pumpapaj, karva pumpor och göra dekorationer. Pyssel överhuvudtaget är perfekt att ägna sig åt under hösten. Det finns massor av sådant ni kan göra. Vill ni ta er ut, passa på att besöka olika museum. Det finns massor för barn att se och göra på många av dom. Så ha en fantastisk kul höst tillsammans.

19 Sep 2019