Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

Ljuvligt med vagga till lillan

Finns det något som är tryggare för ett litet spädbarn att få sova i en vagga de första månaderna? Med en vagga får barnet ett par harmoniska första månader i livet, som i mångt påminner om mammas vaggande gång i magen. Vaggan är också en vacker möbel att ha i sovrummet och senare i barnrummet. Det är lätt för föräldrarna att få barnet att komma till ro i en vagga som är lätt att få i gungning. Så skönt att slippa putta en barnvagn över trösklar eller ta barnet ut i bilen med nattliga körningar. Med en vagga slipper du det. Du kan till och med läsa en bok eller titta på TV med en hand på vaggan så din lilla baby får komma till ro.

Pyret & Snäckan har olika vaggor

Hos Pyret & Snäckan hittar du olika modeller av vaggor. Där finns vaggor på hjul, men som också går att låsa för en trygg nattsömn för barnet. De har vaggor med en bedside-funktion. Har du någonsin sovit med ditt spädbarn i en stor vuxensäng? Det är lätt hänt att om man låter barnet gör det kan den lilla ramla ur sängen. Låt den inte göra det utan skaffa då en med bedside-funktion som har en fällbar sida som går att koppla ihop med din säng. På så sätt kan man göra det enklare för barnet att somna, medan föräldrarna är nära och föräldrarna kan i sin tur vara trygga i att barnet inte ramlar ur sängen.

Barnvagn med innovativa lösningar

Eftersom många förälder är ute och far behöver de fälla ihop barnvagnen. Då bör du fälla ihop och upp vagnen närhelst du behöver. Joolz har många innovativa och ergonomiska barnvagnar. Joolz är ett företag som tillverkar barnvagnar med en modern design. Företaget lägger stort fokus på innovativa idéer, att förbättra användningen för både förälder och barn och självklart finns ett stort fokus på säkerheten. Att skjuta på en barnvagn med fel höjd kan i värsta fall ge ryggont, därför har Joolz högre sittdelar för det större barnet i vagnar som är bekvämare att dra vagnen, samtidigt som kommer närmare ditt barn.

23 Oct 2017