Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

När det är dags för maskerad

 

Nu alla barn, när Hogwarts Expressen kallar, måste alla Hermiones- och Harry Potterfans och mini-Ron Wesleys gå på tåget. Snart börjar ju Hogwarts skolan för alla häxor och trollkarlar och då gäller det att man har de rätta kläderna och trollstavarna, eller hur? Det går ju inte att komma tomhänt när det vankas dödsätare och onda trollkarlar som Sirius Black.

Alla maskeradkläder samlade på ett ställe

Nu finns det en butik på nätet som har samlat maskeradkläder från olika populära filmer och serier. Förutom att komma som Harry Potter med cape och trollspö, kan man klä sig som Levi i Attack on the Titans, eller ha en mössa som en Charizard. Vill man inte gå på maskerad, kan man hämta hem t-shirts med Star wars-tryck, tröjor, tofflor och morgonrockar med tryck från sin favoritserie.

Handla saker som hör till favoriten

Här finns alla attiraljer som krävs till maskeraden. Vad sägs om trollstavar, slipsar, halsdukar och vantar som hör ihop med sin favoritserie och vad favoritfiguren har på sig. Det är roligt med maskerad och få vara någon annan för en liten stund. De större barnen kanske hellre gillar cosplay? Cosplay står för costumeplay, en populär företeelse från Japan. Där har ungdomar i många år samlats iklädda samma kläder som sin favoritseriefigur. Till det hör oftast peruker och så sminkar man sig så man är så lik figuren som möjligt.

17 Jul 2017