Harmoni Barn

Barnen är framtiden.

Upptäck Panama

Funderar du på att boka resa till Panama så ska du boka på Inca.se. Inca Tours tar dig och familjen med till landet som tillsammans med Costa Rica är ett av Centralamerikas mest utvecklade land. Här hittar ni bekväma hotell, en infrastruktur som är välbyggd och ett land som är både säkert och lätt att resa i. I huvudstaden hittar du en shopping i världsklass med många kända butiker. Tar du dig till den norra delen av detta land finner du ögruppen Bocas del Toro, där ni kan snorkla eller se sköldpaddor kläckas och vandra ner mot havet. Är du ute efter något verkligen unikt så ska du bege dig till ögruppen San Blas som har flera öar som undvikit att bli exploaterade. Här hittar du även några av världens finaste stränder med en sand som är alldeles mjölvit och ett vatten som har den där härliga ljusturkosa färgen. Panama erbjuder även aktiviteter för dig som vill ha äventyr. Vad sägs om forsränning, ridning eller klättring? Missa inte heller den imponerande Panamakanalen.

Boka Panamas Höjdpunkter

Inca Tours har den perfekta rundresan som inkluderar de allra bästa bitarna av Panama. Bland annat får ni se detta:

  • Panama City-Miraflores
  • Panama City-Embera Indian by
  • Panamakanalen – Världens åttonde underverk-Gamboa Resort
  • Gamboa regnskog
  • San Blas

För exakt resplan så kan du besöka Inca Tours hemsida. Där kan du även läsa om deras tilläggsresa du kan boka till din resa Panama, som heter Bocas del Toro & San Blas.

Läs mer om Panama

Läs mer på Wikipedia om Panama. Här får du reda på landets historia och dess geografi men även mycket annat. Du kan även läsa en hel del om Panama om du går ut på Inca Tours hemsida. Dessutom kan du passa på att boka din egen resa när du ändå är där.

21 Sep 2015